Adatvédelem

A keptarolo.hu ezúton nyilatkozik a portál adavédelmi elveiről:

A kezelt adatok köre

A keptarolo.hu látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítjük a hálózati identitásodat: számítógéped IP-címét és at általad használt szoftverkörnyezetet, valamint látogatásod időpontját, és a megtekintett oldalak címét. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön és egy hónapra visszamenőleg tároljuk. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Látogatásod során ellenőrző fájlt (cookie) kaphatsz weboldalunktól, az oldal látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatástól (Google Analytics), valamint esetlegesen a hirdetéseket kiszolgáló szerver üzemeltetőjétől. A cookiek elfogadása nem kötelező (böngészőprogramokban letilthatók), ám egyes szolgáltatásaink csak ezek elfogadásával vehetők igénybe. A mérési adatok kezeléséről az adatkezeló tud részletes felvilágosítást nyújtani.

Az adatkezelés célja

A szerver által automatikusan rögzített adatokat a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében átmenetileg tároljuk.

Az adatkezelés időtartama

A szerver által automatikusan rögzített adatok egy hónapig állnak rendelkezésünkre.

Az adatokhoz hozzáférők köre

A szerver által rögzített és egy hónapig tárolt adatokhoz kizárólag az Üzemeltető férhet hozzá. Harmadik személy részére az információkat nem adjuk ki.

Egyéb rendelkezések

A fenti adatok kezelését az 1992. évi LXIII. törvény 30 §-a alapján nem kell bejelenteni a Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztosának adatvédelmi nyilvántartásába. Egyebekben a felek közötti kötelezettségek és jogok tekintetében a Ptk. és a 17/1999. Korm. r. szabályai az irányadók.